Ajankohtaista

MielenAkatemian uudet toimitilat (05.02.2021)

MielenAkatemia on muuttanut historialliseen Puuvillatehtaiden myyntikonttoriin eli PMK-talolle, osoitteeseen Erkkilänkatu 11 A 7. krs. Upeista uusista toimitiloista on mahtavat näkymät yli Tampereen kattojen. Kuinka monta tamperelaista maamerkkiä sinä löydät maisemasta? Lämpimästi tervetuloa uusiin toimitiloihin.

MielenAkatemia mukana 8 hyvinvointiyrittäjän verkostossa (05.02.2021)

Perustin 7 muun yksinyrittäjänaisen kanssa uuden hyvinvointiin keskittyvän verkoston. Samalla perustimme uuden yhtiön, Cotone Hyvinvointi Oy:n. Tulemme tarjoamaan asiakkaillemme entistä parempia palveluita nyt, kun pääsemme yhdistämään kaiken osaamisemme saman katon alle.

Uudet toimitilamme sijaitsevat historiallisessa entisessä Puuvillatehtaiden myyntikonttorissa eli PMK-talolla osoitteessa Erkkilänkatu 11 A. Upeista 7. kerroksen tiloistamme on mahtavat näkymät yli Tampereen. Tervetuloa tutustumaan uusiin tiloihimme!

MielenAkatemia on aloittanut yhteistyön Suomen Mentaalivalmennus Oy:n kanssa. (23.07.2020)

Minut on valittu yhdeksi Suomen Mentaalivalmennus Oy:n valmentajista. Suomen Mentaalivalmennus Oy tarjoaa yritysten ja yhteisöjen henkilöstöille palautumiseen, työhyvinvointiin ja stressinhallintaan liittyviä valmennuksia. Autamme yhdessä työyhteisöjä ja niiden henkilöstöjä voimaan paremmin.

Korona-aika (23.07.2020)

Jos olet kipeä tai sinulla on hengitystieoireita, voit peruuttaa tapaamisen maksutta. Tärkeää on, että olemme tapaamisissa molemmat täysin terveitä ja ilman hengitystieoireita. Voimme toteuttaa valmennukset myös etäyhteyden välityksellä.

Jotain kysyttävää? Tarvitsetko yhteystietoja? 

MielenAkatemia