Uusi parempi sinä -valmennus

ELÄMÄNTAPAMUUTOS 

UUSI PAREMPI SINÄ -VALMENNUS

Elämäntapamuutos edessä? Tällä valmennuksella onnistut varmasti. Ei enää uusia aloituksia ja retkahduksia. Varmasti jo tiedätkin, mitä sinun pitäisi tehdä voidaksesi paremmin, mutta jostain syystä aloitus ja samalla koko elämäntapamuutos takkuaa aina tai hyvästä yrityksestä huolimatta muutoksesta ei tule pysyvää. Tiedät kyllä, että sinun tulisi syödä terveellisesti ja nukkua ja liikkua riittävästi, mutta et ehkä siitä huolimatta onnistu elämäntapojen muuttamisessa. Tämä valmennus auttaa sinut aloittamiskynnyksen yli.

Yleensä suurin este elämäntapamuutosten aloittamisen tiellä olemme me itse. Mielemme on rakentanut meille ison määrän esteitä, jotka saavat meidät toimimaan edelleen samojen tuttujen toimintatapojen mukaisesti, vaikka järjellä tiedämmekin, että ne eivät ole meille hyväksi. Mielemme meille rakentamat esteet ovat onneksi voitettavissa. Tässä valmennuksessa teemme kaikkemme, että saamme sinut itsesi, mielesi ja alitajuntasi tukemaan sinun hyvinvointiasi. Saat koko oman kapasiteettisi käyttöösi uuden tavan opettelussa. Tämän jälkeen elämäntapamuutos ei jää vain haaveeksi!

Tarvitsetko tukea:
– oman hyvinvointisi lisäämisessä,
– riippuvuuksista vapautumisessa,
– elämäntapamuutoksen tekemisessä
– ja ennen kaikkea kaiken tämän aloittamisessa ja siinä pysymisessä?

Valmennuksen hinta

Kertakäynti 75 min / 95€
5 kerran paketti 450€
10 kerran paketti 850€

Varaa aika ja sovitaan yhdessä sinun tarpeisiisi sopiva polku kohti uutta elämäntapaasi. Autan ja tuen sinua matkallasi löytämään uuden, paremman ja terveemmän itsesi.

MielenAkatemia