Tietoa minusta

Terhi Tillonen

Tukea psykofyysiseen hyvinvointiin.

Olen Terhi Tillonen ja aktiivisesti tutkinut kehon ja mielen yhteyttä toisiinsa jo yli 20 vuoden ajan. Kun itse aikanani löysin psykofyysisen työskentelyn yllätyin, kuinka nopeasti ja helposti oman elämän kipukohdat kehosta löytyvätkään, ja kuinka nopeasti ja helposti niistä myös pääsee eroon!

Omien tunteiden kohtaaminen voi ensin tuntua pelottavalta, sillä tunteet voivat tehdä myös kipeää. Toisen ihmisen tarjoama tuki on silloin tarpeen. Tutkimusmatkalle omaan itseensä kannattaa lähteä sellaisen henkilön ohjauksessa, joka on itse käynyt tuon saman polun. Olen itse opetellut käsittelemään ja kohtaamaan vaikeitakin tunteita, ja vapautunut elämään uskomattoman ihanaa elämää, jossa koen olevani turvassa omassa itsessäni ja kehossani. Haluan johdattaa sinut samaan!

Vahvuuksiani ovat mm. herkkyys havainnoida ihmisiä, kyky empaattiseen kohtaamiseen, uteliaisuus, sinnikkyys ja vilpitön halu auttaa ja tukea. Jokainen ihminen ansaitsee voida hyvin ja jokaisella meillä on oman onnemme avaimet käsissämme, jos vain rohkenemme niitä käyttää.

FM, Tampereen yliopisto
OTM, Helsingin yliopisto
rentoutusvalmentaja SHL
hypnoosivalmentaja SHL

mentaalivalmentaja SHL

Psykofyysisen psykoterapian perusteet 
Itsensä kohtaamisen, Olet enemmän(R) -koulutus 25 op
Kotona kehossa -koulutus

Rakentavan vuorovaikutuksen ohjaajakurssi (meneillään)

Ekspressiivisen taideterapian ohjaajaopinnot (meneillään)

Useita erilliskursseja kehotietoisuudesta, hyväksyvästä tietoisesta läsnäolosta, työssä jaksamisesta, TRE-stressinpurkuliikkeistä, tunnetaidoista, tunnelukkojen purkamisesta, NLP:stä jne.

Olen koulutukseltani myös tanssinopettaja. Tutustu sivuihini www.tanssijanakatemia.fi. Lue artikkelini Tanssia ja tunnetaitoja (kirj. Terhi Tillonen, TanssinTahti Onlinen blogi), josta selviää miten tunteet ja tanssiminen liittyvät yhteen. Artikkelissa pohdin, kuinka tanssin avulla voimme purkaa kehoomme jääneitä tunnetaakkoja, mutta myös mitä esteitä mielemme ja kehomme meille siinä voivat tuottaa.

Yhteystietoni löydät Yhteystiedot-sivulta

MielenAkatemia